Filmavond

OMCN evenement
Datum: zaterdag 2 februari 2019 18:00 - 23:58

Plaats: Maarssen, Nederland

Onze film- of videoavond bestaat al heel lang binnen de Mantaclub. Er wordt nog wel gefilmd met vooral mobiele telefoons, maar het is moeilijk om hier nog een samenhangende video van te maken om te vertonen op bijvoorbeeld een filmavond zoals deze. Gelukkig voor ons probeert Marco Sohns altijd een aardige film samen te stellen met veel oud of recent materiaal. Heb je overigens gefilmd op een Manta evenement en wil je dit met ons delen, neem dan contact op met Marco Sohns via Mogelijk zie je jouw beelden op onze video-avond!

Het is niet alleen films kijken op de videoavond. Allereerst een kopje koffie van de club en ook clubartikelen zijn te koop. Traditie getrouw de verloting met mooie prijzen en de uitslag van de fotowedstrijd. En uiteraard ontbreekt het Mantaslaatje ook niet. Kortom, weer een gezellige avond. Uiteraard beginnen we ons mantajaar ook nu weer met een film/videoavond verzorgd door de Opel Manta Club. Deze zal gehouden worden op Zaterdag 2 februari 2019 bij Partycentrum de Wilgenplas te Maarssen, adres: Maarsseveensevaart 7b, 3601 CC Maarssen (bij “de Heeren van Maarssen” het terrein oprijden en doorrijden naar achteren)
De zaal is open vanaf 18.30 uur en we beginnen om 20.00 uur. Niet-leden betalen 5 euro per persoon entree. Leden kunnen 1 introducé gratis meenemen.
Graag tot zaterdag 2 februari!

 

In de Wilgenplas zijn huisdieren niet toegestaan.

 

Adres
Maarsseveensevaart 7C
3601 CC Maarssen, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • zaterdag 2 februari 2019 18:00 - 23:58

Powered by iCagenda