L.o.t.rit

OMCN evenement
limburgse-vlag-limburg-limburgsche-provincie1
Datum: donderdag 30 mei 2019 08:00 - vrijdag 31 mei 2019 10:00

Plaats: Gentingen, Duitsland

Beste LOTTERS,

2019, een speciaal jaar voor het LOT team, dit jaar is de 10e editie van de rit der ritten!.

Het LOT team gaat ook dit speciale jaar weer aan de slag om voor jullie een prachtige tourrit uit te zetten in Luxemburg en Duitsland. Dus als je houdt van mooie vergezichten, slingerende weggetjes door heuvelachtige landschappen, pittoreske dorpjes en geen overvolle wegen, geef je dan snel op.

De nieuwe opzet om de tourrit te starten vanuit camping Eifelidyll in Gentingen, is vorig jaar zo goed bevallen bij iedereen, dat we het dit jaar weer zo gaan doen. Het is de bedoeling dat je op eigen gelegenheid naar de camping in Gentingen komt, daar aangekomen je tent opzet, even relaxt en dan ergens rond de klok van 12.00 uur begint met de toertocht. Uiteraard mag je ook de 9e al naar de camping komen.

Na terugkomst op de Camping in Gentingen is het weer relaxen, napraten, lekker eten van de georganiseerde BBQ en genieten van een drankje bij een groot kampvuur.

De volgende morgen bestaat de mogelijkheid te kiezen voor een goed verzorgd, gezamenlijk ontbijt, waarna je op eigen gelegenheid terug kunt rijden naar de camping in Meerssen waar het Limburgweekend begint.

Programma 30 Mei:

Tussen 8:00 en 10:00 uur (of dag eerder) : Aankomst Camping Eifelidyll, Dorfstraße 21,

54675 Gentingen, Duitsland

Tussen 10:00 en 12:00 uur : Tent opbouwen en krachten verzamelen

Om 12:00 uur : Uitreiking routeboek en starten met de LOT rit

Om 19:00 uur : BBQ

Programma 31 Mei.

Vanaf 9:00 uur : Ontbijt

Na het ontbijt vertrek terug naar huis of aansluitend naar Limburg voor deelname aan het Limburg weekend.

Wil je meedoen aan dit prachtige evenement, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin datum aankomst, het aantal personen/auto’s/tenten/kinderen, eventueel BBQ en/of ontbijt. Na opgave krijg je een bevestigingsmail met het te betalen totaalbedrag.

Het bedrag dient contant, ter plaatse, aan de organisatie te worden voldaan. Er kan bij de camping niet gepind worden, dus gepast S.V.P.

Met vriendelijke groet, LOT team.

 

Adres
Campinganlagen Eifelidyll, Dorfstraße 21
54675 Gentingen, Duitsland

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van donderdag 30 mei 2019 08:00 tot vrijdag 31 mei 2019 10:00

Powered by iCagenda