Concoursweekend "50 jaar manta" * afgelast *

meerdaags evenement
OMCN evenement
Opel_Manta_zw-omtrek
Datum: vrijdag 11 september 2020 15:00 - zondag 13 september 2020 17:00

Beste Mantavrienden,

Dit jaar is een bijzonder jaar voor ons; de Manta en Ascona bestaan 50 jaar en dat wil iedere Opel liefhebber natuurlijk graag vieren. Ook wij waren al druk bezig met de plannen hiervoor en zoals jullie misschien al hadden gehoord, zou dit feest weer in Hardenberg plaatsvinden. Eerder zijn al vanwege het Corona virus praktisch alle Manta-evenementen niet doorgegaan, zowel de bijeenkomsten als de toerritten.


Even leek het erop dat de situatie zou verbeteren, zodat we toch ons 50-jarig Manta jubileumfeest zouden kunnen vieren, maar de vele onzekerheden en het risico op een besmetting tijdens een dergelijk grootschalig evenement zijn te groot. Om deze reden geeft de gemeente Hardenberg geen vergunning af en ook als bestuur vinden we het een te groot risico. We gaan in ieder geval nu voor een 50+ jarig Mantafeest in 2021!

Wel kijken we naar een alternatief voor dat weekend, maar dan op kleinere schaal. We denken aan een eenvoudig kampeerweekend of een toerrit, uiteraard als het verantwoord is en als het vanuit de overheid is toegestaan. Zodra we hierover een beslissing hebben genomen, laten we jullie dat weten.

 

Groet,
Het bestuur Opel Manta Club Nederland

 

 

Alle datums


  • Van vrijdag 11 september 2020 15:00 tot zondag 13 september 2020 17:00

Powered by iCagenda