Manta gezocht

De redactie van het tijdschrift Classic Cars is op zoek naar een Manta B1, voor een artikel in de editie van mei .

"De voorkeur gaat uit naar een volledig originele (of zo origineel mogelijke) Manta B van een vroeg bouwjaar, met de verchroomde (of gepolijste) metalen bumpers. De carrosserie- en de motorvariant zijn van secundair belang, voor de fotografie is het belangrijker om een auto in een sprekende kleur te hebben. Liever geen grijs of zwart. Voor de lezer van het verhaal is het natuurlijk het leukste dat de eigenaar enige tegenslag heeft gehad tijdens de restauratie van zijn/haar auto. Onvoorziene roestschade, onderdelen die moeilijk te vinden zijn, een motor die veel slechter was dan gedacht - over dergelijk restauratieleed willen wij onze lezers graag vertellen!"

Ook niet onbelangrijk: een datum voor de fotoreportage. Rekening houdend met zaken als wegenbelasting en de kans op winters weer (pekel), zal de fotoreportage sowieso pas na 1 maart plaatsvinden.

Heb je interesse, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.