Concoursweekend*

dit evenement is specifiek voor Opels
verkoop onderdelen
aangemeld bij belastingdienst
meerdaags evenement
prijzen te winnen
evenement heeft puzzel-/tourrit
OMCN evenement
omcn_flyer_concoursweekend_2014
Datum: vrijdag 5 september 2014 15:00 - zondag 7 september 2014 17:00

Locatie: Eurocamping Vessem  |  Plaats: Vessem, Nederland

Ons jaarlijkse concoursweekend, ditmaal weer in het brabantse Vessem

Na ons geweldige weekend, vorig jaar in Hardenberg waar we ons 30 jarig bestaan vierden, dit jaar weer een "gewoon" concoursweekend. Is dat minder leuk? Natuurlijk niet! Gezelligheid maak je met elkaar en dat gaat dit jaar zeker ook weer lukken.

De eerste vraag die dan opborrelt is "Waar gaan we het concoursweekend houden?" Campings waar ze grote groepen kunnen huisvesten, waarbij de auto’s ook nog bij de tenten en caravans mogen staan, zijn dun bezaaid in Nederland. En ook onze penningmeester houdt een oogje in het zeil, want het moet natuurlijk niet te duur worden. Toen we zo bezig waren met een keuze voor de locatie werd al vaak geroepen: "Waarom gaan we niet weer naar Vessem?" En waarom ook niet? De camping heeft een mooi terrein (sommigen onder ons hebben ook nog een mooi terrein net buiten de camping ontdekt), de auto’s kunnen bij de caravan of tent staan, we hebben een mooie plek voor het concours en de camping is niet duur. Kortom, Vessem gaat het worden.

Dus belde ik met de camping-eigenaar of we dit jaar weer terecht konden. En zoals dat gaat in Brabant, was dit snel geregeld. Onlangs ben ik even langs de camping gereden om e.e.a. even af te stemmen. En wat bleek? Ze hebben een foto van ons concoursweekend in de folder gezet van vorig jaar! Ik begreep dat er ondertussen al meer opelclubs geweest zijn op Vessem. We hebben weer beschikking over hetzelfde veld als 2 jaar geleden.

Hoe zit het programma eruit?

 • De aankomst is vrijdag 5 september, je kunt vanaf 13:00 uur terecht op de camping. Iedereen moet zich eerst aanmelden bij de receptie, alvorens je de camping oprijdt. Hier moet je ook gelijk afrekenen voor de staan plaats
 • Zaterdag 6 september houden we een tourrit door de omgeving, deze start om 12:00 uur vanaf de camping (bij de camping restauratie) Leden die niet willen kamperen, maar wel willen deelnemen zijn natuurlijk ook van harte welkom! Zo is er de mogelijkheid om even bij te praten met de mede-liefhebbers. Niet-leden betalen € 7,50 voor deelname aan de rit
 • Zondag staat geheel in het teken van het concours. Deelname is uitsluitend voor leden! Deze wordt, net als in 2012, gehouden in de buurt van de camping restauratie. Zo kunnen we gemakkelijk drank halen. Het verzamelen van het concours begint om 10:30 uur, het keuren start om 11:30 uur. Iedereen die aan het concours wil deelnemen, verzoeken wij vooraf in te schrijven. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef daarbij op: je naam, lidnummer, kenteken en type Manta en in welke klasse je wilt deelnemen. De concoursverkiezing wordt geregeld door John Plusjé en Raph Meijs
 • Zondags staan er ook diverse verkopers. Naast opel onderdelen kun je ook manta-miniaturen en t-shirts kopen
 • Als je zondag aankomt, voor deelname aan het concoursweekend, meldt dit dan bij de receptie. Voor jou geldt een speciale regeling.
 • De prijsuitreiking zal op zondagmiddag rond de klok van 14:00 uur zijn. De exacte tijd zal zondag bekend gemaakt worden, dit is o.a. afhankelijk van het aantal deelnemende Manta’s

De volgende klassen zijn voorlopig opgesteld:

 • Manta A origineel
 • Manta B1 origineel
 • Manta A special
 • Manta B2 Origineel
 • Manta B special

Het aantal klassen kan nog wijzigen, maar is op het moment van schrijven nog niet definitief.

En dan natuurlijk de vraag: “Wat kost mij dit allemaal?”

We hebben met de eigenaren van de camping gesproken en voor het kamperen zijn we op hetzelfde bedrag uitgekomen als in 2012, nl € 14,- per nacht. De bedragen:

 • €14,- per nacht voor een equipe, dat is een Manta, 2 personen en een caravan of tent inclusief stroom
 • 1e kind of hond zit bij de prijs inbegrepen
 • Iedere extra auto kost € 3,60 per nacht
 • Douchen gaat via muntjes a € 0,50, te verkrijgen bij de receptie.
 • Een bezoeker betaalt € 2,- per persoon per dag. Dit geldt ook voor dagbezoekers aan het concours
 • Wil je als dagbezoeker met je auto het terrein op, dan kost dat € 3,60 extra
 • Behalve de campingkosten is deelname aan dit evenement kosteloos voor clubleden, niet-clubleden betalen 25 euro extra voor deelname aan dit evenement (dit is inclusief deelname aan de puzzelrit)
 • Alle overige kampeerkosten zijn uiteraard voor eigen rekening...
 • Voor vragen aan de camping: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0497 – 591214

Voor algemene vragen over dit weekend, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
*Dit evenement is aangemeld bij de belastingdienst. Je kunt aan dit evenement deelnemen met een geschorst voertuig. Klik hier voor details en om je aan te melden met je geschorste voertuig.

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Eurocamping Vessem B.V., Zwembadweg 1
5512 Vessem, Nederland

 

Kaart


 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


 • Van vrijdag 5 september 2014 15:00 tot zondag 7 september 2014 17:00

Powered by iCagenda